Köszönetnyilvánítás

845

Sikeres volt a közösségi faültetés! Köszönöm minden résztvevőnek és támogatónak aki hozzájárult a község 70. jubileumi esztendejének e szívet melengető eseményéhez! Külön köszönet a Szent Bernát Arborétum Alapítványa, az Erdőjárók és az NTFE tagjainak, a hivatal és az iskola dolgozóinak (Kiss Csabának, Németh Lászlónak, Kuminka Józsefnek, Csizmadia Györgynek, Szurmai Viktornak, Szabó Imre “Lecsónak”, Baranyi Józsefnek…) az ültetés előestéjén megérkezett fák és faóriások lepakolásában nyújtott szakértő és izzasztó segítségért! Köszönet illeti továbbá a Tilla Trans Kft. tulajdonosait, vezetőit és dolgozóit, hiszen híven a Nagyvenyim település számára eddig is nyújtott segítő támogatásuk hagyományához, ezúttal is ők voltak segítségünkre a nem kicsi terhet képviselő rakomány idejuttatásában! És köszönet a Polgárőrség tagjainak is az ültetésben való jeleskedésért, büszkék lehetünk rájuk!

A faültetés szívmelengető érzéseket ébresztett a résztvevőkben, az “élet” megnyilvánulásának egy új dimenzióját tárta fel. Most ismét gazdagodott a település: fával, jövőképpel, életenergiával és összefogással egyaránt.

Nagyvenyim lakóinak nevében, köszönet érte!

A RAJZON NARANCS SZÍNBEN ÁBRÁZOLT FÁKNAK MÁR VAN ÖRÖKBEFOGADÓJA, A KÉK SZÍNŰEK MÉG ÖRÖKBE FOGADHATÓK
Az iskola területén lévő fák örökbefogadását Kundra Lászlóné igazgatóval kell egyeztetni. Az arborétumban örökbe fogadható fák listája a táblázatban található, egyeztetni Vargáné Kaiser Katalin polgármesterrel kell.

Örökbe fogadható, és a más örökbe fogadott fák:


KÉPEK

Vargáné Kaiser Katalin – polgármester