Járási Hivatal

1.44K

FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL TÁJÉKOZTATÓ

A Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala 2019. március 11. napjától új székhelyén, a Dunaújváros, Szórád Márton út 39. szám alatt várja Tisztelt Ügyfeleit.

Az új címen az alábbi ügyfélfogadási rend szerint fogadjuk ügyfeleinket:

Családtámogatási ellátásokkal kapcsolatos ügyeik személyes ügyintézésére is lehetőség nyílik 2019. március 11. napjától a fenti ügyfélfogadási időben az új hivatali épület ügyfélszolgálatán.

Technikai okok miatt az ügyfélfogadás szünetel a költözéssel érintett, a táblázatban szereplő osztályokon 2019. március 8-án (pénteken).

Az új hivatali épületben várja ügyfeleit a Magyar Államkincstár dunaújvárosi kirendeltsége és az FMKH Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály ügyfélszolgálata is.

Az ügyfélfogadásuk az alábbiak szerint alakul:

Technikai okok miatt az FMKH Székesfehérvári Járási Hivatal   Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály ügyfélfogadása szünetel a következő napokon:

  • 2019. március 7. (csütörtök)
  • 2019. március 28. (csütörtök)

A DUNAÚJVÁROSI JÁRÁSI HIVATAL KORMÁNYABLAK OSZTÁLYA ÉS FOGLALKOZTATÁSI OSZTÁLYA VÁLTOZATLAN TELEPHELYEN ÉS ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐBEN VÁRJA TISZTELT ÜGYFELEIT!