Zöldhulladék soron kívüli elszállítása

830

FIGYELEM!

ZÖLDHULLADÉK

SORON KÍVÜLI ELSZÁLLÍTÁSA

2019. NOVEMBER 29-ÉN PÉNTEKEN

Tisztelt Nagyvenyimi Lakók!

Több bejelentés érkezett hozzánk, miszerint a Szolgáltató a zöldhulladék-elszállításra kijelölt időpontban nem vitte el a biológiailag lebomló hulladékot.
Tisztelettel tájékoztatom a lakosságot, hogy amennyiben a zöldhulladékot nem az arra szolgáló zsákokban helyezik ki, a Szolgáltatónak nem kell azt elvinnie. A szolgáltatás feltételei az önkormányzat honlapján megtalálhatók (www.nagyvenyim.hu), kérjük, hogy tájékozódjanak!
Azt szeretnénk, hogy Nagyvenyim Lakossága a közelgő Karácsony ünnepére való várakozást minél szebb, tisztább környezetben élhesse meg.
Ennek érdekében az Önkormányzat a heti szemétszállításhoz igazodóan e hét péntekjére a Szolgáltatótól megrendelte a zöldhulladék Nagyvenyim területéről történő soron kívüli elszállítását.
Kérjük, hogy az Önök háztartásában, ingatlanán keletkezett zöldhulladékot, falevelet zsákokban, az apró ágakat kötegelve helyezzék ki a szemétgyűjtő edények mellé a szokásos péntek reggeli időpontig. Az egyedileg megrendelt zöldhulladék elszállítás nem a közszolgáltatás része, ezért most a zsákok típusától függetlenül el fogja vinni a Szolgáltató a kihelyezett zöldhulladékot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az

ADVENTI MEGTISZTULÁS (2019. november 29.)

akció kizárólag a zöldhulladékok elszállítására vonatkozik. A kihelyezett hulladékot úgy helyezzék el, hogy a környezetet ne szennyezze! A zöldhulladék között nem lehet kommunális hulladékot elhelyezni, ha ezt tapasztalják a Szolgáltató kollégái, akkor az adott ingatlan elől nem fogják a hulladékot elszállítani.

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÖNÖK IS HOZZÁJÁRULNAK NAGYVENYIM TISZTASÁGÁHOZ!

Vargáné Kaiser Katalin – polgármester