Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár tájékoztatója

386

Tisztelt Látogatóink, Kedves Nagyvenyimiek!

A Kormány 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelete az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről közművelődési intézményekre vonatkozó előírásaival összhangban

a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár
2020. 03.17-től a járvány megfékezése érdekében hozott korlátozó rendelkezések visszavonásáig könyvtári szolgáltatásait és közművelődési alapszolgáltatásait a szünetelteteti,
vendégeink az intézményt nem látogathatják, tereiben nem tartózkodhatnak.

Könyvtári szolgáltatások tekintetében:
A könyvtárból kikölcsönzött könyvek és egyéb dokumentumok lejárati idejét könyvtáros kollégánk automatikusan meghosszabbítja a kölcsönzés újraindítását követő hét végéig. Eddig az időpontig késedelmi díj nélkül hozhatják majd vissza a kikölcsönzött könyveket.

Közművelődési alapszolgáltatásokat érintően:

  • Művelődő közösségeink a rendelkezések visszavonásáig nem tarthatják meg szokásos foglalkozásaikat.
  • Tilos nyilvános rendezvényeket tartani: el kell halasztani, vagy le kell mondani azokat.
    Ebből adódóan a helyi újság február végén megjelent számában található programtervünkben jelzett minden közösségi programot helyszínre és létszámra való tekintet nélkül lemondunk 2020. 03.17-től a rendelkezések visszavonásáig.

Intézményünk szolgáltatásainak újra elérhetővé tételéről honlapunkon és fb-oldalunkon tájékoztatjuk majd önöket.

Köszönöm megértésüket és kérem önöket, ha tehetik, maradjanak otthon! Saját maguk és embertársaik érdekében is tartsák be az elrendelt szabályokat! Figyeljenek egymásra és lehetőségeik szerint segítsék egymást! Legyenek türelemmel önmaguk és mások irányába ebben a feszült helyzetben!

A minél előbbi viszontlátásig kollégáim és a magam nevében is mindannyiuknak jó egészséget kívánok!

Mogyorós Mária – Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője