Tájékoztató a Polgármesteri Hivatal rövidített ügyfélfogadásáról

763

Tekintettel a veszélyhelyzet elrendelésére, illetve a járvány terjedésének a lehető leghatékonyabb megakadályozása érdekében 2020. március 25. napjától a

Polgármesteri Hivatalban történő személyes ügyfélfogadást a szerdai napra korlátozom.

Ügyfélfogadás ideje: 8.00-12.00 és 13.00-16.00. Személyes ügyfélfogadásra a továbbra is csak a Polgármesteri Hivatal főbejáratával szemben lévő ?pénztár? irodában van lehetőség. Nyomatékosan arra kérem ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatalba személyes ügyintézésre csak halaszthatatlan esetben jelenjenek meg. Kérem, hogy a halasztható ügyeket (pl. kutak vízjogi engedélyezése) a veszélyhelyzet elhárulását követően indítsák meg.

Kivételesen indokolt esteben, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően fenntartom annak a jogát, hogy jegyzői engedéllyel lehetőséget biztosítsak az egyéb időpontban történő ügyfélfogadásra.

Kérem, hogy elsősorban az elektronikus ügyintézés lehetőségeket vegyék igénybe. Számos ügykörben elérhető az elektronikus ügyintézés (a bejelentkezés ügyfélkapu regisztrációval, elektronikus személyi igazolvánnyal, vagy telefonos azonosítással történik), továbbá valamennyi ügyben lehetőség van a kérelem benyújtására ún. EPAPÍR szolgáltatás használatával (a bejelentkezéshez szintén ügyfélkapus azonosítás szükséges). 2020. március 9. napjától már Nagyvenyimen is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése az Elektronikus Fizetési Szolgáltatás (EFER) rendszeren keresztül, amelynek részleteiről www.nagyvenyim.hu honlapon tájékozódhat.

Telefonon készséggel állunk az ügyfelek rendelkezésére:

Polgármesteri hivatal központi száma: 25/ 507-460
Fax száma: 25/ 506-217
Központi e-mail címünk: polghivn@vnet.hu

Kérem, hogy legyenek tekintettel az időskorúak fokozott védelmére irányuló ajánlásokra is, és tájékoztassák fentiekről időskorú hozzátartozóikat is.

Együttműködésüket köszönöm!

Takácsné dr. Gécs Anita jegyző