Home Bringázz a faluban

Bringázz a faluban

Interaktív játékkal szeretnénk kedvet csinálni a kerékpározáshoz. Míg a kérdőív első felében inkább a biztonságos közlekedés fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet, a második részében már kerékpárra kell ülni, mert a kérdéseket a feltüntetett helyszíneken találhatjátok 1-1 kifüggesztett táblácskán. 10 állomáson 10 kérdést kell összegyűjteni, és a válaszokat a megfelelő sorrendben beírni. A kérdések persze nem nehezek, de a válaszokat nektek kell kitalálni, felkutatni.

Nézzük hát az állomásokat, ahol a kérdéseket kell keresni:

  1. Molnár J. Frigyes Kerékpáros Pont
  2. Művelődési ház és Könyvtár
  3. Szent Bernát Arborétum
  4. Suli Fitt Park – Kölyökvár
  5. Spár áruház
  6. Víztorony pihenőpark
  7. Sportpálya
  8. Quality Fitt SportCentrum
  9. Nagyvenyimi Nefelejcs Óvoda
  10. Altomünster park a Barátságkővel és a Metserségek fájával

Ezeket térképen is feltüntettük, ha nem tudnád merre indulj. Az állomások persze bármilyen sorrendben felkereshetők, amire vigyázz, tartsd be a KRESZ szabályokat, és vigyázz magadra, és másokra.

Ha megvannak a kérdések, és a megfelelő válaszok, csak töltsd ki a következő kérdőívet, és küldd el nekünk. Egyetlen azonosításra alkalmas adatot szeretnénk kérni, az email címedet, amit senki másnak nem fogunk megadni, nem fogunk levelekkel bombázni, de a beküldők között ajándékokat sorsolunk ki és levélben szeretnénk felvenni a kapcsolatot. SOK SIKERT, BALESETMENTES KERÉKPÁROZÁST!